Dr. Paul R. McHugh, Profesor Eminent de Psihiatrie la Universitatea Johns Hopkins și fost Psihiatru Șef la Spitalul Johns Hopkins, care a studiat persoanele transgender timp de 40 de ani, a declarat că este un fapt științific că „bărbații transgender nu devin femei și că nici femeile transgender nu devin bărbați”.
Toți acești oameni, a explicat el într-un articol pentru The Witherspoon Institute, „devin bărbați feminizați sau femei masculinizate, imitații sau interpreți ai sexului cu care aceștia se ‘identifică’”.
Dr. McHugh, care a fost Psihiatrul Șef al Spitalului Johns Hopkins timp de 26 de ani, institutul medical care inițial a fost pionierul operației de schimbare de sex – mai târziu încetând această practică – a subliniat că mema culturală sau ideea că „sexul unei persoane este fluid și o chestiune de alegere” este extrem de dăunătoare, în special pentru tineri.
Ideea că sexualitatea cuiva este un sentiment și nu un fapt biologic „face mult rău familiilor, adolescenților și copiilor și ar trebui confruntată ca o opinie fără fundament biologic ori de câte ori apare”, a spus Dr. McHugh în articolul său Transgenderism: O memă patogenă.
„Încerc să fiu băiatul dintre spectatori care arată ce este real”, a spus Dr. McHugh, care este și profesor de Psihiatrie și Științe Comportamentale la Johns Hopkins. „Fac asta nu doar pentru că adevărul contează, ci și pentru că în timpul jocului a fost trecut cu vederea – cosmetizat acum de celebritatea lui Bruce Jenner și de fotografia lui Annie Leibovitz – că se află multe victime”.
„Gândiți-vă, de exemplu, la părinții pe care nimeni, nici doctorii, școlile și chiar nici bisericile, nu-i va ajuta să-și salveze copiii de aceste noțiuni ciudate de a fi transgenderi și problematica trăirii acestor noțiuni”, a avertizat McHugh.
„Aceștia găsesc rar terapeuți care sunt dispuși să-i ajute ‘să-și contracareze conflicte și să-și corecteze ipotezele’. Mai degrabă, ei și familiile lor găsesc doar ‘consilieri de gen’ care îi încurajează în ipotezele lor sexuale greșite”.
În plus, a spus el, „atât guvernele federale, cât și cele federale caută în mod activ să blocheze orice tratament care poate fi înțeles ca provocator al ipotezelor și alegerilor tinerilor transgenderi”.
Continuarea pe www.tribuna.us