CrestinTotal.ro

Clienții magazinelor Auchan din România își vor putea plăti cumpărăturile prin autentificare biometrică cu amprentă, fără a mai avea nevoie de cash sau card bancar, acest lucru fiind posibil printr-o aplicație pe care retailerul a lansat-o împreună cu Oney Bank, informează Economica.

Auchan Retail România, împreună cu Oney Bank, au lansat Well.com, o aplicație de mobil, care permite fie plata cu autentificare biometrică – cu amprentă, fie cu ajutorul telefonului mobil, prin scanarea unui cod QR.

Utilizatorii aplicației, care optează pentru plata cu autentificare biometrică, nu sunt nevoiți să folosească nici cardul și nici telefonul, datele achizițiilor rămân însă stocate în telefonul utilizatorului.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Retailerul are peste 280.000 m2 suprafață netă de vânzare, peste 10.000 de angajați, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro.

https://www.activenews.ro/economie-consumator/Premiera-in-Romania-autentificare-biometrica-cu-amprenta-pentru-plata-in-magazinele-Auchan-153890

View original post